Film time

Skrevs den 2012-07-31 klockan 15:36:44 i

Hej bloggen. Idag har jag, Misse, min brorsa och hans tjej spelat minigolf, haha jag kom sist, som vanligt! Sen börja de regna så då åkte vi hem och kolla film, en barnfilm, mysigt! Vi hörs senare, puss.


Badat, solat och åkt ring!

Skrevs den 2012-07-30 klockan 16:30:28 i

Hey readers. Idag har jag och Misse badat, åkt ring och solat! Haha när vi åkte ring så åkte vi av 3 gånger, sista gången så fick jag skit ont i benet och Misse slog i munnen i ringen 3 gånger, men vi överlevde. Om ett litet tag ska vi ut och springa 5 km, måste träna på nu inför innebandysäsongen!


Solar!

Skrevs den 2012-07-30 klockan 12:37:00 i

Hej, nu ligger vi nere på bryggan och solar och badar, skitskönt! Vi vaknade kl halv 10 och sen gick vi upp och åt frukost i solen, underbart. Nu ska vi hoppa i vattnet igen, 20 grader, helt okej!


Myys

Skrevs den 2012-07-29 klockan 21:34:45 i Allmänt
Sitter nere i stugan med Misse och myser, ska snart gå upp och hämta glass! 
Idag har vi åkt båt, kollat på film, spelat pingis och  gått ner till bryggan och fotat. Hoppas det blir sol imorgon så man kan sola och bada och åka ring. Jag bloggar mer sen, puss hej!
 
 

Michelle har landat!

Skrevs den 2012-07-29 klockan 15:05:00 i

Nu är jag på mitt land och Michelle har kommit hit, har sakna henne så mycket, så hon ska sova här i 2 nätter,kommer bli jättekul! Vi har precis badat och nu ska vi nog hitta på något, puss!


I work out!

Skrevs den 2012-07-28 klockan 18:18:12 i

Tjena alla läsare! Kom hem från att ha varit ute med båten idag, har inte kunna blogga så mycket för det fanns inget internet så långt ut i skärgården. Har blivit jättebrun, har typ aldrig varit så brun innan så är jätte stolt haha :) men nu ska jag ut och springa lilla rundan, hörs sen, puss! Brun eller? :D


Ute med båten!

Skrevs den 2012-07-25 klockan 16:56:42 i

Hej alla läsare. I tisdags åkte vi ut med båten och då åkte vi till Ljusterö till våra kompisar som har landställe där, så vi åt middag och sov där men vi som i våran båt. Imorse åkte vi vidare till Möja och handlande mat och sen åt vi lunch där, jättemysigt! Nu har vi åkt till ett berg här ute i Stockholms skärgård och träffat Lasse och Lena min farbror och hans fru de har en segelbåt och vi en motor båt, så här ska vi sova inatt. Det är inte så bra internet här så kanske inte bloggar något mer idag, så vi hörs i morgon! Bilden längst ner är där vi ligger nu och våra båtar ;)


JAA

Skrevs den 2012-07-23 klockan 21:52:50 i

Äntligen funkar Blogg.se appen för mig också! Nu kommer det bli mycket bättre uppdateringen på bloggen, och de passar ju perfekt nu när jag ska ut med båten i några dagar så då kan jag blogga från mobilen :)


Hooola :)

Skrevs den 2012-07-22 klockan 22:54:32 i Allmänt
Hej bloggen! Har inte blogga på ett tag nu men det ska det bli ändring på! 
Idag har jag bara legat vid poolen här på landet och solat och badat, vill inte förlora brännan från spanien. 
Imorgon ska jag till grönan med Monica som jag träffade på Arlanda och vi skulle ju på samma språkresa, och sen blev vi jättetajta på flyget ner och sen fick vi samma rum på residencet! Är så glad att jag träffa dig Monica, den jag kom närmast på den här språkresen! Ska ha en supermysig dag på grönan med henne i morgon. 
Här kommer lite bilder från England men verkligen inte alla, alla bilder har jag på iphonen men jag har inte laddat över dom till datorn än så ni får de jag har på datorn sålänge, puss!
Starbucks i London!
Dagen innan vi åker hem,här har vi fått våra diplom och våra hattar och T-shirtar men dom har vi inte på oss, saknar er <3
Här är vi 10 tjejer som hängde ihop hela resan! älskar er tjejer!
Vad ska man säga? älskar er alla, kommer aldrig glömma denna språkresa till Isle of Wight sommaren 2012, det roligaste 2 veckorna i mitt liv <3
 

Hemma från det 2 bästa veckorna i mitt liv!

Skrevs den 2012-07-19 klockan 20:55:15 i Allmänt
Hej igen alla blogg läsare! 
Kom hem i tisdags från världens bästa språkresa, har träffa massa nya undebara vänner, shopping i London, sett BIG BEN och London Eye, Victoria Secret,stranden,discon, roliga lektioner, spanska snygga killar, roliga kvällar, sett när de sprungit med OS facklan,och massa mer! Saknar alla redan men vi ses på efterfesten den 22 september! 
Btw, tack så mycket Jennifer, Moa och Michelle för att ni har bloggat på bloggen! Älskar er bästisar ni betyder allt och mycket mycket mera! Har tagit massa bilder men lägger upp dom senare, puss!
här är Isle of Wight där vi va! 
 

Älsklingen är tillbaka i Sverige

Skrevs den 2012-07-18 klockan 00:05:43 i

Som ni kanske vet så är Frida hemma nu äntligen! Har saknat henne så himla mycket! Och vi vet att hon haft det grymt i England men det ska hon självklart få berätta om. Så hejdå så länge! Kommer säkert gästblogga fler gånger! Puss, Moa, Jennifer och Michelle!


Moa Öhman.Dip dye

Skrevs den 2012-07-14 klockan 22:15:26 i

Tycker det är sjukt snyggt med Dip dye, ni vet när man färgar i topparna. Är kär i den trenden så gjorde det på mig själv idag faktiskt.


En text från hjärtat!

Skrevs den 2012-07-14 klockan 11:04:07 i Allmänt
Frida vi saknar dig!♥ Din starka personlighet och ditt sätt att vara på. Vi litar på dig, och vi vet att du litar på oss. När vi är med dig kan vi alltid vara oss själva. Du är lite smått galen, du får alltid en att skratta och din humor är underbar. Du är en fantastisk vän. Vi glömmer aldrig våra minnen tillsammans. Vi skulle kunna fortsätta skriva possitiva saker om dig i en evighet. Du betyder så mycket för oss. Vi älskar och saknar dig Frida. Hoppas du har det bra i England. Stora bamsekramar från Michelle, Moa och Jennifer ♥

Moa Öhman. LOVE

Skrevs den 2012-07-13 klockan 20:09:16 i Allmänt
 

Moa Öhman, jag lova och jag svär lalalal

Skrevs den 2012-07-13 klockan 20:03:47 i Allmänt
Ska försöka bli en bra gästbloggare här... Ångrar att jag skrev lite om mitt liv, ni läser ju Fridas blogg för att läsa om henne liksom! Men ska försöka uppdatera lite nu ändå ♥ Sötnosen kommer ju snart hem också! Yeeah ♥ Slår vad om att hon saknat alla bloggläsare skit mycket! ♥ haha. Aja bjuder på en grym låt så länge! 
 Jag svär att jag ska försöka blogga bättre nu, men har ju varit borta. och jennifer och misse har väl fullt up.